TOKİ, 6 ilde uygun fiyatlı konut satışı yapacağını duyurdu.
Bu satışlar, hiç evi olmayan vatandaşlar için geçerli olup, 2+1 ve 3+1 konutları kapsıyor. Konut başvurusu yapacak vatandaşların ilk konutunu alması gerektiği belirtildi. Başvurular, E-Devlet kapısı üzerinden yapılabiliyor ve kura ile yapılacak satışların detayları TOKİ’nin web sitesinde yayınlanacak. Bu 6 ilde toplamda 1063 konut satışı yapılacak. Bu konutlar, kura yöntemiyle satışa sunulacak ve başvurular E-Devlet üzerinden yapılacak.
Isparta’da önümüzdeki günlerde uygun fiyatlı konut satışı yapılacak. Başvuru yapacak vatandaşlar, E-Devlet kapısı üzerinden gerekli işlemleri tamamlayarak başvurularını yapabilirler. Her ilde belirlenen tarihlerde başvurular açılacak ve konutlar kura yöntemiyle sahiplerini bulacak. Başvurular ve diğer detaylar TOKİ’nin resmi web sitesinde yayınlanacak. Konut satışları, belirlenen tarihlerde ve şartlarda gerçekleştirilecek. Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve daha önce TOKİ’den konut almamış olmak yer alıyor.
Sinem
17 Ağustos 2024 Cumartesi 09:37Ne zaman başvuru yapabileceğiz?
Dertbabasiii
08 Temmuz 2024 Pazartesi 13:00Zenginler daha zengin olcak. Yaşasın FAKİRLİK......
Hesna
07 Temmuz 2024 Pazar 15:49Nere baş vurcaz
Yalan mı
07 Temmuz 2024 Pazar 09:53Yine kime satacak tabiki ihtiyaç sahibi olmayana satacak. Sonra nolacak piyasayı altüst eden emlakçıların eline geçecek. Kira 15 bin 3.5 milyona satılık. Bence yapıp satmak yerine memurlara lojman olarak verin bakın bakalım ev sahipleri bu kadar kira isteyebilecekmi.
JAMER
07 Temmuz 2024 Pazar 09:40ben şarlatanlığı sevmem.EĞER MARKSİSTLERLE KOMŞU OLUYORSAM aynı vephede olmak istemem çÜNKÜ marksistler arkadan vururlar SINIR NAMUSTUR,KOMŞUDA NAMUSTUR lakin: hain lerle ittifak yapmak NAMUSUZ OĞLU NAMUSUZLUKTUR .alçak pkk,mlkp,tkp,tiko,dev sol,dev yol fetö ğibi HAİNLER başbağlar ,mardin aktütün,elazığ-binğöl,elazığ-ergani,elazığ fero kurumdaki ğibi KATLİAMLARI YAPARKEN ağlamayanlara ben ağlamam.SEVİNLERİNE BEN SEVİNMEM.
Esnaf007
07 Temmuz 2024 Pazar 07:17Sizin Satış yapmanıza gerek yok yeni yapılan Tokilerde kiralık ve satılık yüzlerce ev var Bu Toki ev lerini ticari amaclamı verdiniz kira 15.000. İstiyor. 3000 evin taksitini yatırım.
Vatandaş
06 Temmuz 2024 Cumartesi 22:01Tokiden ev çıkan kişiler hiç ödeme yapmadığı daireleri 1500 2000 liraya satıyor gerçekten ev ihtiyacı olana çıkmıyor demekki önce bunun önüne geçilmesi lazım yıllardır toki yeyazıliyoruz bize çıkmadı çıkanĺarda yüksek fiyatlarla satıyor gerçek ihtiyacı olanın hakkına giriliyor
IBRAHİM
06 Temmuz 2024 Cumartesi 20:24Hiç evi olmayana asgari ücretli kirada oturan üzerinde malı olmayana yani açıkça gerçek ihtiyaç sahibine torpilliye değil hayırlısı
Kahveci
06 Temmuz 2024 Cumartesi 20:09Tabii satar arsa parası yok
Murat kose
06 Temmuz 2024 Cumartesi 19:26Başvuru ne Zaman yapilacak nasil
YAŞASIN CUMHURİYETÇİ OLANLAR
06 Temmuz 2024 Cumartesi 19:23Ben CHP liyim 10 tane almak istiyorum tirink para verin akrabalara alıcam
Ispartaya çok ihtiyaç
06 Temmuz 2024 Cumartesi 18:39Ispartada Konut ihtiyacı çok fazla, dar gelirli aileler çok fazla, O yüzden toki ısparta merkeze çok fazla sosyal konut yapmalıdır.Gerekirse 2 +1 olsun yeterli.
Börteçine Necmi
06 Temmuz 2024 Cumartesi 18:12Aylık ödemesi ne kadar, toplam ne kadar ödenecek, memur maaşınamı endeksli, dövizemi, yoksa petrolemi endexsli artışlar bu konuda bilgi neden yok
selma ceylan
06 Temmuz 2024 Cumartesi 17:09nasıl başvuru yapacağız bilgilendirir misiniz