Haber/Nurettin ARKAN - Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 16-17-18 Nisan 2025 tarihlerinde il merkezi ve Şarkikaraağaç ilçesinde gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonlarında önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.
Yapılan operasyonlar sonucunda; 2.221 kullanımlık kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid, 30,25 gram sentetik kannabinoid ham maddesi, 7,35 gram metamfetamin,27 tablet sentetik ecza ele geçirildi.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen bu operasyonlarda toplam 32 şüpheli hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.
Ayrıca, 7 şüpheli, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti” suçlamasıyla gözaltına alındı. Bu kişilerden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti ve vatandaşların da bu mücadeleye destek olmaları çağrısında bulundu.
Vatandaş
21 Nisan 2025 Pazartesi 09:15Uyuşturucu kullanan şüphelileri uygulamadan ihbar ediyoruz 112 geri arıyor,böyle saçmalık olamaz. Gözümle görsem dahi ihbar etmiyorum artık!
Gençali
20 Nisan 2025 Pazar 21:08Ispartamız baya temizlendi teşekkür ederiz
Namus meselesi
20 Nisan 2025 Pazar 16:05Emniyet birimlerine teşekkürler Isparta da uyuşturucu kadarda fuhuş var gençler e ve ailelere ve topluma kötü örnek oluyor Bu konuda emniyet duyarsız gibi görünüyor şu anda bir çok bayan cumartesi/ pazar asker bekliyor ticari taksiler dikkat