18 Mayıs 2024 Cumartesi

Seçim öncesi söz verdi kendi maaşından kamera döşetti

Seçim öncesi söz verdi kendi maaşından kamera döşetti

Isparta

Siyasette seçim vaatleri önemli bir yer tutar. Adaylar seçmenlere seçimi kazandıkları takdirde ne gibi hizmetler yapacağını sözlü ve yazılı olarak ilan ederler. Seçmende bu duruma göre değerlendirme yapar ve sandığa gittiği zaman tercihini en iyi hizmeti vereceğine inandığı adaydan yana yapar.

Yalvaç’ın Kızılca Mahallesinde geçen dönem muhtarlık görevi yapan ve 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler seçiminde yeniden aday olan Soner Günay, seçim öncesi yeniden göreve geldiği takdirde kendi maaşı ile mahallenin bazı noktalarına güvenlik kamerası döşeteceği yönünde söz verdi.

Seçimi kazanan ve ikinci dönemine başlayan muhtar Soner Günay sözünü unutmadı ve mahallenin önemli noktalarını 24 saat boyunca gözetleyen 12 kamera taktırdı. Hiçbir devlet kuruluşundan tek kuruş ödenek olmadan kendi maaşı ile kameraları taktıran muhtar Soner Günay;
“Bizde söz namustur. Seçim öncesi mahalle halkına bu sözü vermiştim. Neden kamera diyecek olursanız mahallemiz ilçemizin kenarda kalan ve diğer köylere bağlantı sağlanan stabilize yol kenarında kaldığı için bazen istenmeyen olayların yaşanmasına tanık oluyor. Bu kameralar sayesinde artık art niyetli kimseler buradan geçmeyi bırakın buralarda da görünmemeye gayret edecektir. Halkıma hizmet etmek benim için bir onur olduğu gibi devletimizin polisine, jandarmasına da önemli ölçüde faydası olacağına inancım tamdır. Artık mahallemizde 24 saat görev yapan 12 gözcümüz var ve her anı kayıt altına alabiliyoruz” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Osman Güzel

05 Mayıs 2024 Pazar 12:29

Helal olsun hizmet adamı çok değerli bir insan.

Oduncu Hamdi

05 Mayıs 2024 Pazar 01:59

Helal olsun muhtar bizim islamköy muhtarida vatandaştan bekliyor köy kimlere kaldı simitçi gazozcu koniminstlere kaldı

Mee

04 Mayıs 2024 Cumartesi 23:43

Bizim muttarlar da emlakçılık peşinde koşsun

Bahçelievler muhtarı yatacak yerin yokkkk

04 Mayıs 2024 Cumartesi 20:50

Bahçelievler mahallesi muhtarı da bı ara yardım toplayıp verelim fakirlikten ölüyorrrr anladın sen muhtarrrr.......

Adnana Oy Veren

04 Mayıs 2024 Cumartesi 15:53

Bizim Akkentte de Muhtar Değişti Hizmet ŞİMDİLİK var Bakalım Ne Kadar Devam Eder İzleyip Göreceğiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR